29
SEP
18:31

På väg hem igen…

Varning för bebisprat, sentimental gojja och annat fjolleri!

Sitter nu på tåget på väg hem från Stockholm. Torsdag och större delen av fredagen sysselsattes med diverse jobbaktiviteter. Efter jobbet på fredagen så blev jag hämtad av Crille, min internetguddotters pappa. Vi åkte och hämtade Suss, min internetguddottes mamma, köpte en pizza och åkte sedan hem till dem. Vi drack öl, tittade på youtube, spelade tv-spel, drack mer öl, S somnade (läs: däckade) och jag hade grymt trevligt. Lilla Mirre var utlånad till sin mormor och morfar. Ingen bebis = Öl-kväll. Idag vaknade jag av att telefonen ringde hos C och S. Det var S som ringde, hon hade vaknat upp vid 7-tiden med akut Mirre-abstinens så hon hade åkt hem till mormor och morfar. Jag och C tog oss upp och mötte upp S, M och mormor i något köpcentrum. Sedan åkte vi tillbaka hem till S och C och har spenderat dagen slöa som tusan. Vi har lekt med Mirre, ätit lite mat och tittat på lite film. Mirres farmor och farfar kom också och bjöd på mat. Jag har i princip träffat hela släkten känns det som. Crille skjutsade mig till tåget och här sitter jag nu. Torsdag till lördag. Men känns som en vecka har gått…

Jag måste passa på och ge lilla M ett helt eget stycke känns det som. Jag är nämligen lite kär. Tror aldrig jag tidigare har kännt någon direkt koppling till bebisar (hon är 1 år så stor bebis eller liten flicka). Inte ens för mina egna kusiner, när de var små så var jag så liten själv. But this one stolded my heart right out. Och det känns nästan som hon behöll det när jag åkte iväg. Jag tror nämligen att jag saknar henne. Det känns helknas… Men en sötare bebis får man leta efter. Vi satt på golvet och lekte lite. M har precis lärt sig gå så hon traskade runt där med sin snuttefilt och bästaste nallebjörn. Hon traskar fram till mig och ger mig värsta kramen. Värsta lilla mysgoskramen. Trodde hjärtat skulle spricka. Hon delade med sig av sin nallebjörn (den skulle tydligen vara uppe på mitt huvud tyckte M). S och M sa att hon inte brukar krama folk hon inte känner. Jag kände mig stolt. Så söt liten människa. C fotade med min kamera som jag så hade vart så förutseende och tagit med mig (uppdaterar senare med bild).

Hoppas jag kan träffa min lilla favoritfamilj snart igen…

Har uppdaterat med bilder nu.

Posted by David — Share: http://fmasc.net/198
Pingback from Feed Me A Stray Cat » Blog Archive » Bilder från S, M och C! 2007-09-29 23:46
Post new comment to På väg hem igen…

Advance users: Click to view allowed XHTML tags.