9
JUN
20:29

Rapport från Stockholm

Tog mig en helgtur till Stockholm plus lite Måndags-jobb från hufvudkontoreth. Åkte upp i lördags till C, S och lilla M. Lilla M har dock blivit ganska stor! Otroligt vad som har hänt på de cirka sju månader jag har varit utanför deras liv. Hon är så social. Bara pyttelite misstänksam första kvällen. Men vad kan man förvänta sig när Götlaborg kommer på besök! Under söndagen så praktiserade jag som pappa (eller nått) när C jobbade och jag, S, M och Challe (Cs syster) tog en tur på stan. Vi lekte lite lekland. Fikade lite fika. Och när Challe hade försvunnit så promenerade jag och S runt medans M var trötter. Jag har kört vagn på kullersten och asfalt. Över små gupp och genom vatten. Till och med av bussen. Jag har burit M och hjälpt henne av tunnelbanan. Och jag har lyft både in och ur bilen. Värsta internet-gudfader-extra-pappa-för-en-dag. I väntan på bussen hem så gav vi M vatten. “Ge en sup till pappa också!” sa en lite halv-fylle-gubbe. “Euhm” sa jag. “Haha” sa S.

Det har varit sjukt trevligt och allt har gått så bra. Gillar denna lilla familj. Det enda missödet för resan är att klockan nu är 20:28 och vi har precis lämnat Stockholms central … tåget skulle gått klockan 19:10. Suck.

Posted by David — Share: http://fmasc.net/3d
Tags: , , , , , , ,

Posted by smäm 2008-06-09 21:36

härliga är dom, fyllegubbarna :D kul å leka vagn å kullersten å sånt!


Posted by David 2008-06-09 21:52

:D


Posted by S 2008-06-09 22:38

M pratade om dig när vi gick ut i porten idag.
– “Ohhwid, oohwid?”, frågade hon.
– “David har åkt hem”, svarade jag.
– “Hiss, hiss!” konstaterade hon, och så åkte vi. :-)

Sedan trodde jag nästan att hon frågade efter dig vid middagen, men det låg visst framme en kiwi. “Ohhwii-wiii!”. Haha :-D


Posted by David 2008-06-10 10:39

haha. åhh. mitt hjärta. fick nästan en tår i ögat där. tills Hiss Hiss då det blev asgarv istället! :D kanske får träffa Ohhwid lite på söndag då. :D

Post new comment to Rapport från Stockholm

Advance users: Click to view allowed XHTML tags.