1
JUL
21:45

Om att smälta in i vardagen

Idag så passade jag in i verkligheten mer än vad jag först hade räknat med. Min blå-vit-randiga tröja matchade många andra IFK Göteborgs-supportrars blå-vit-randiga pläd. När jag var på väg hem så hade visst en match precis slutat… Eller så var den precis på väg att börja … ? Nåväl. Det är vid sådana här tillfällen av fullkomlig ovisshet om den allsvenskan som jag är glad jag inte bor på Södermalm i Stockholm precis efter att IFK Göteborg har spöat Bajen med 4-0! … Om jag någonsin flyttar till Stockholm så får nog tröjan stanna.

För övrigt så har jag jobbat 35 timmar övertid sedan Måndags. Nästan i klass med min bror. Ja, inte igår då. Utan Måndag förra veckan. 35 timmar övertid sedan igår hade ju vart, om inte teoretiskt omöjligt, så i alla fall väldigt svårt.

För övriga övrigt så skrev jag hela detta inlägget i mitt huvud på spårvagnen på väg hem.

… även kommentaren om att jag skrev det i huvudet planerade jag …

… även kommentaren om kommentaren …

Posted by David — Share: http://fmasc.net/ax

Posted by smäm 2008-07-01 23:48

ditt bloggmissbruk är oroväckande… ;) hur gick det med deadlinen? pöss


Posted by David 2008-07-02 19:41

vi sköt över den. igår och idag. men inte på grund utav oss själva iaf. som tur är. men än kan jag inte berätta vad hemlicheten va dock.


Posted by Bror 2008-07-06 09:47

inte riktigt i klass med mig än men du närmar dig.


Posted by David 2008-07-06 21:08

hehe :]

Post new comment to Om att smälta in i vardagen

Advance users: Click to view allowed XHTML tags.