10
JUL
21:47

Red Ring of What Now?

Killen på Expert hade aldrig hört talas om Red Ring of Death. Men nu är Xboxen i alla fall inlämnad. Antagligen i princip den enda gången jag har köpt sådan där tur-i-oturen-försäkring som Siba kallar det. Och definitivt enda gången jag har behövt använda det! … Lär inte få se min leksak förens långt efter semestern dock. Drygt.

För övrigt så har Tok fixat lägenhet i England nu. What the hell happend there?! Jag menar. Vi rövade hit alla vackra flickor under vikingatiden och nu rövar engelsmännen tillbaka dem??

Posted by David — Share: http://fmasc.net/4o

Posted by S 2008-07-10 23:23

Expert!!! Handlar folk elektronikprylar där?!?! Underligt. Är väl inte direkt förstahandsvalet. Varken pris- eller kompentensmässigt. :-D

(Att England har fula flickor vet ju alla, då kan vi kanske det bara vore schysst att låna ut en av våra vackra, hehe).


Posted by SMÄM 2008-07-11 10:47

expert har gått från “vi är vad vi heter” till “vet inte vad du pratar om”.


Posted by David 2008-07-11 11:59

hehe. Det hette Power när jag köpte min Xbox där. :] Men sedan har Expert köpt upp dem.

Men nu har jag ifs köpt en ny pryl därifrån. Finns en väldigt bra expert-foto-butik här i gbg nämlich. Meget kompetent personal. Men jag köper mest från stället som har det jag behöver till billigast pris. :D

Pingback from Feed Me A Stray Cat » Blog Archive » Mer Xbox 2008-09-03 15:02
Pingback from Feed Me A Stray Cat » Blog Archive » Värdet på en gamer enligt Microsoft 2008-09-23 20:31
Post new comment to Red Ring of What Now?

Advance users: Click to view allowed XHTML tags.