26
SEP
22:17

Upgrade!

Sitter hos C och S och lånar deras fina vita iPod-dator (Sony Vaio) på deras vita iPod-bord vid sidan om deras vita iPod-högtalare… I Stockholm då. Det vill säga. Jag har idag blivit uppgraderad. 2 år efter Ms födelse så har jag fått äran att överta titeln som riktig gudfader. Det är stort. En ära. Jag är nu en riktig Gudfader… Mission accomplished.

För övrigt kan jag meddela att S och C till slut fick 3 000 kronor i presentkort från Nelly.com efter att de hade stulit bilder på M. Det tyckte jag va bra gjort ändå! Även om det tog lite tid!

Dags att vara social igen …

Posted by David — Share: http://fmasc.net/o9
Tags: , , , , , ,

Posted by TD Hedengren 2008-09-28 22:38

Men David, bilder FTW!


Posted by David 2008-09-28 23:17

På? :-O

Post new comment to Upgrade!

Advance users: Click to view allowed XHTML tags.