17
OCT
13:59

Kungen vill skjuta vargarna! Antagligen helst allihopa!

Det är tur att vi har en Kung tycker jag. Vem skulle annars skjuta vargarna?

De äter mycket, det är bara så. Och man måste ju snart, som jag ser det, måste börja beskatta en stam för jag menar … Det är bara att räkna på, om de är två nu, då blir de sju nästa år, och sen blir det bara … om de hittar sina partners någonstans i skogen så exploderar det.

Nu är det dags att börja fundera lite grann.

Några stycken måste man väl snart … för att hålla igen. Det exploderar annars. Och det är kanske inte så bra. Som vi brukar säga … om de håller sig i skogen, självklart jättebra, de är vilda. Men så fort de blir för många kanske de söker sig andra marker, måste skaffa föda, gå närmare tätorter och så vidare, och då går det ju inte. De ska ju vara vilda.

Han är inte dålig på matte heller! Citatet blir ännu roligare om du tänker dig hur Kungen pratar i huvudet när du läser det… Alltså. Du tänker dig, i Ditt huvud, hur Kungen pratar. Om det inte är så att du har en Kung i huvudet som pratar?

Posted by David — Share: http://fmasc.net/6t
Post new comment to Kungen vill skjuta vargarna! Antagligen helst allihopa!

Advance users: Click to view allowed XHTML tags.