24
NOV
13:41

Takida

I helgen var jag med E hos två av hennes vänner på en fest. En stund. En av vännerna hade fyllt 30. Under kvällen så började några av dem prata om gitarr. En kille där som spelade gitarr. 30-åringen kunde inte men hans vän var väldigt musikalisk. Vännen, som tog upp samtalet, berättade att han spelade i ett nystartat band. 30-åringen undrade nyfiket vad för typ av musik de spelade. Tyst i mitt innre så tänkte jag Takida.

Om jag måste jämföra det med något så är det nog mest likt Takida!

Takida kommer förstöra den svenska musikvärlden. Jag gillar inte dem. Jag gillar inte deras sångare ska jag säga. Han låter otroligt tråkig. Otroligt standard. Well. Jag kunde inte riktigt hålla mig och skrattade till. Som tur var så gjorde några av de andra det också. Mitt Takida-förakt är inte ensamt …

Posted by David — Share: http://fmasc.net/29
Tags: , , , ,

Posted by SMÄM 2008-11-24 15:26

haha! jag har lyckats undgå dem. har sett deras logga och hör om folk som gillar dem, men jag behöver inte ta mig en lyssning för att förstå att de FÖRSTÖR den svenska musikvärlden.

jag ska starta ett band och om någon frågar vad vi låter som ska jag säga torleifs orkester.. same same…


Posted by E 2008-11-24 16:59

Lite pinsamt när alla i rummet började asgarva när han sa det också, stackaren.


Posted by S 2008-11-24 18:20

Kommer det här föraktet av att de blev så poppis så snabbt kanske? De sponsrades ju av radiokanalen Bandit, och de tjatades KONSTANT om dem ett tag där, och de hade x antal spelningar som nog inte kostade alltför mycket. Jag tror lite av föraktet är av samma typ som Hata-Kent-Klubben (vilken jag är med i för övrigt), syftet är mest att vara anti det som är så poppis liksom.
Mr Special. Mr Special Mean. :-D


Posted by Pei Pei 2008-11-24 21:29

I agree on this one. Less Takida to the people !!


Posted by David 2008-11-25 13:04

Takida har ju harvat i bakgårdar jättelänge och sedan small det till med deras Curly Sue. Som knappt låter som något annat de har gjort. Och är en dålig låt. Och är America Wannabe Sound. Därför har de fått mitt förakt. Kent vill jag inte gruppera in i samma klass där dock. De blev ju ganska så kända direkt. Men har blivit mer och mer hela tiden. De kan man dock förakta av många andra anledningar tror jag. Men numera är ju inte Kent direkt något band som får för mycket uppmärksamhet. De bara finns där. Och är. Stora. Värre isf med typ Tokyo Hotell. De föraktar jag också… Hmm, Jag är ingen god människa.


Posted by S 2008-11-25 16:29

Om man tycker Kent får för mycket uppmärksamhet eller ej beror helt enkelt på om man är ett fan eller inte. Inte på nåt annat. Man kan ju inte direkt påstå att de är ouppmärksammade. :-)


Posted by David 2008-11-25 21:17

Nae. Inte ouppmärksammade. :) Men de finns ganska mycket där emellan och för mycket uppmärksammade. :)


Posted by sus 2009-01-19 14:13

oj vad ni föraktar andra och är, antar jag, coola själva …snälla…alla har väl olika smak? och hur kan ett bands “coolhet” påverkas av på vilket sätt de blev kända? (om det nu inte handlar om droger eller pedofili eller annat, men det verkar nästan mer accepterat än att bli spelade på bandit, som det låter här).


Posted by David 2009-01-19 18:41

Jag är nog grymt ocool. Men jag är samtidigt grymt mycket coolare än Takida-sångaren. I alla fall när han copycat-sjunger Curly Sue.


Posted by S 2009-01-19 19:43

Jag vill också vara med! :-D

sus – Att sponsras av en radiokanal, och att spelas av en, är väl ändå inte riktigt samma sak?
Klart att alla får ha olika smak. Det är ju just därför man kan sitta här och uttrycka sitt förakt. Du har säkert något annat du föraktar. Och jag tror inte att du håller det för dig själv alla gånger.

Post new comment to Takida

Advance users: Click to view allowed XHTML tags.