21
DEC
01:31

Om att vänja sig

För ett halvår sedan (ungefär) så trodde jag att det kanske skulle bli trixigt att vänja sig vid att inte ha sin egen space. Hela. Tiden… Nu har E åkt bort en sväng över jul och det är plötsligt väldigt tomt. Nu ska jag sova själv igen. Vilket jag såklart har gjort förr, men hon gick snabbt att vänja sig vid. If you know what I mean?! Jag är i alla fall trött. Somnar nog fort. Men tomt, det är det.

Posted by David — Share: http://fmasc.net/jk
Tags: , ,

Posted by E 2008-12-21 10:42

Hoppas du har sovit gott ändå! Saknar dig också! puss


Posted by S 2008-12-21 16:04

Nä, nån space förlorar man väl inte förrän man skaffar barn. ;-) Tänk att man kan tycka att det är egentid att få sitta på toaletten ensam liksom, haha. Men sött. Tur hon inte är borta så länge… och tänk vad skönt när hon kommer hem igen! :-)


Posted by David 2008-12-21 19:07

haha. ja toaletten hoppas jag får vara egen space för alltid. :-D … och det är bra övning detta antar jag inför den långa resan. :)

Post new comment to Om att vänja sig

Advance users: Click to view allowed XHTML tags.