26
DEC
23:05

E som i älskling

Fick julklappar idag av E. Jättesöta. Först fick jag två kokböcker för lite GI-mat och liknande. Så jag kan försöka laga mat när hon är borta. Sedan fick jag två örngott till kuddarna. En söt med två kära möss på och en annan fin. Sedan fick jag en cool piratanka och en SPACE DUCK (!!!) till min anksamling. Som nu är 7 ankor (ängel, djävul, rödprickig, liten gul, nunna, pirat och space duck) plus två sugrörsankor och en jättestor frottéanka som sitter på väggen. Sedan fick jag ett jättefint skrivet kort med information om ett telefonnummer dit jag kan ringa för att sedan ringa till hennes utlandsmobilkort. Och så hade hon skrivit ner antal minuter som jag kan ringa till de länder hon kommer vara i. Så otroligt fint. Kunde inte riktigt hålla tårarna borta. Tror mina försök att hålla alla känslor om att hon ska åka ifrån mig inne inte riktigt höll längre. Kanske inte är den bästa iden … Fin är hon i alla fall!

Pirat Duck
Space Duck
Posted by David — Share: http://fmasc.net/gr
Tags: , , ,
Post new comment to E som i älskling

Advance users: Click to view allowed XHTML tags.