20
APR
17:42

Man måste inte älska alla!

Tänkte först jag skulle summera min Stockholms-tripp i ett inlägg till. Men har inte riktigt energi till det. Behöver energy pack. Hö hö. (Mafia Wars-skämt) … Känner dock att jag bara måste berätta vad sötskrutten Mirre sa igår. Vi skulle åka till hennes mormor och morfar och när jag klev in i bilen så säger hon glatt:

“- Jag älskar inte dig. Du är bara David.”

Jag svarar att man självklart inte måste älska alla. Mamma Susanne tycker att man kanske inte måste berätta för alla personer man inte älskar att man faktiskt inte älskar dem. Det ligger nog något i det. Sedan fortsätter hon dock med:

“- Du är min bästis.”

Även om hon inte älskar mig så kan jag ju inte göra annat än att älska någon som är så skruttig.

Alltid lika mysigt hos Ternströms. Alltid lika tråkigt att åka hem. Snart åker jag nog upp igen och tar med mig min Emma. Lättare att åka därifrån då. Bara två veckor kvar tills hon kommer hem. Så bra.

Posted by David — Share: http://fmasc.net/1dd
Tags: , , , , , , , ,

Posted by smäm 2009-04-21 10:13

ojoj, 2 veckor är ju ingenting! fort har det gått.

haha, söt kommentar! inte helt fel att vara någons bästis. kanske bland det finaste!


Posted by David 2009-04-21 10:21

i know. så nära nu. ^^,
och jag håller nog med. känner mig väldigt nöjd som bästis :-D enligt S så har hon inte sagt så tidigare heller. vilken ära! :-D


Posted by S 2009-04-21 13:40

Nä jag tror inte det, och Bäää räknas väl inte? Ingen kan ju konkurrera med honom.
Idag hånglade hon för första gången också. Puss som varade väldigt många sekunder, nästan så jag ville slita isär ungarna. Pappa C får nog införskaffa det där baseboll-träet tidigare än planerat… :-D


Posted by David 2009-04-21 13:41

:-D haha. Kärleksfull liten skrutt. När hon vill! :-D


Posted by E 2009-04-22 10:13

haha gulligt, skont att veta att hon inte vill konkurera med mig i alla fall :D


Posted by David 2009-04-22 10:17

haha :-P

Post new comment to Man måste inte älska alla!

Advance users: Click to view allowed XHTML tags.