2
FEB
12:01

Mitt stackars kontor!

Göteborgs-Posten skriver:

Räddningstjänsten larmades om en vindsbrand på Kyrkogatan tidigt på onsdagsmorgonen. Flera brandbilar och trettio brandmän ryckte ut till platsen. Branden bröt ut i en byggnad där frisörsalongen Klippoteket befinner sig.

Det är byggnaden där mitt kontor befinner sig. Vet inte om det är tur eller ej, men jag läser inte GP.se på morgonen utan möttes av ett stort antal brandbilar och polisbilar när jag kom till kontoret imorse. Det är inte mitt kontor tänkte jag först. Men, jo. Det var det.

Som tur är så var det inte så farligt. Det är ett stort hål i taket och vatten har runnit ner lite överallt. Men min dator verkar ha överlevt. Brandmännen var snälla nog och klippte “säkerhets-vayenn” (Avenyyyyyyn) och räddade datorn. Tillsammans med alla andra datorer och skärmar. Så allt sådant har nog klarat sig. Värre med mitt tangentbord som badade på mitt skrivbord. Även min stol såg ut att ha fått endel vatten på sig. Jag fick brandman-guide upp till kontoret och kunde plocka med mig de viktigaste i alla fall. Datorn, ladd-sladden, backup-hårddisken och Darth Vader plus en Stormtrooper. I min prioritering glömde jag dock strömsladden till backuphårddisken… Men, men. Ska åka tillbaka nu efter lunch och hämta de sista grejerna och se om något mer har tagit skada…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Posted by David — Share: http://fmasc.net/2qf

Posted by Alexandra 2011-02-02 12:48

Det var ju en spännande start på dagen…


Posted by smäm 2011-02-02 13:15

Sånt där är aldrig kul. Man får vara glad att det inte blev mer skada helt enkelt.


Posted by Per Persson 2011-02-02 13:38

Vilken fet bredbandskabel ni har (den grova gula kabeln som syns på andra bilden). Det har flödat mycket strömmande media genom den, va? ;-)


Posted by David 2011-02-02 15:13

Smäm: Sant. Tur i oturen att de inte blev värre. De upptäcktes tidigt.

Per: Japp. Det är min yottabit-kabel. :)


Posted by Paula 2011-02-02 16:51

Shit!
Men det kunde ju ha varit värre så skönt ändå

Pingback from Feed Me A Stray Cat » Dag 22-30/84 2011-02-08 21:53
Pingback from Feed Me A Stray Cat » Dag 29-38/84 2011-02-16 14:42
Pingback from Feed Me A Stray Cat » Tillbaka på Kyrkogatan! 2011-04-28 11:18
Post new comment to Mitt stackars kontor!

Advance users: Click to view allowed XHTML tags.